Cześć Panie Panowie dzisiaj hit dzwoni do mnie handlowiec ( auto maiłem odbierać koniec mc L&K tdi 200km zamówiony październik 2021 ) i mówi do mnie że ma 2 wiadomości dobrą i złą mówię dawaj złą no teraz słuchajcie mówi auto się wyprodukowało i już jest w PL na placu centralnym !! ale teraz czeka bo skoda nie wydaje aut ponieważ w fabia , kamic , kodiaq nie pamiętam więcej muszą mieć wgrane nowe oprogramowanie !!! i ma termin na 49 tydzień 2022 auto z fabryki i musi mieć zmieniony software ?? to mówię jaka jest dobra wiadomość to mi powiedział że dadzą mi polisę za 1zł oc ac bez asistance ( które mogę spokojnie dokupić ) ponoć maja teraz promocję na ubezpieczenie a i do leasingu wróciła oferta stałego oprocentowania tzn masz wybór stałe / zmienne .
Ciekaw jestem waszych opinii może macie też takie informacje .
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Promocja na ubezpieczenie za 1 zł była również w przypadku, jeśli wykupiłeś wcześniej auto z leasingu w VW w 2021 przed zmianami podatkowymi - wtedy dawali polisę za 1zł na nowe auto, jeśli kupiłeś je chyba w ciągu roku lub dwóch lat.
https://www.vwfs.pl/klienci-biznesowi/s ... -1-zl.html
https://www.vwfs.pl/klienci-biznesowi/s ... -1-zl.html
Stałe oprocentowanie leasingu nie zniknęło, jest cały czas.
właśnie dzwoniłem do swojego handlowca i dowiedziałem się, że:kerajnt pisze: ↑22 lis 2022, 20:47Cześć Panie Panowie dzisiaj hit dzwoni do mnie handlowiec ( auto maiłem odbierać koniec mc L&K tdi 200km zamówiony październik 2021 ) i mówi do mnie że ma 2 wiadomości dobrą i złą mówię dawaj złą no teraz słuchajcie mówi auto się wyprodukowało i już jest w PL na placu centralnym !! ale teraz czeka bo skoda nie wydaje aut ponieważ w fabia , kamic , kodiaq nie pamiętam więcej muszą mieć wgrane nowe oprogramowanie !!! i ma termin na 49 tydzień 2022 auto z fabryki i musi mieć zmieniony software ?? to mówię jaka jest dobra wiadomość to mi powiedział że dadzą mi polisę za 1zł oc ac bez asistance ( które mogę spokojnie dokupić ) ponoć maja teraz promocję na ubezpieczenie a i do leasingu wróciła oferta stałego oprocentowania tzn masz wybór stałe / zmienne .
Ciekaw jestem waszych opinii może macie też takie informacje .
akcja jest. wymiana oprogramowania modułu BT i wifi. poprawka ma być dostępna w 48 tygodniu (czyli w obecnym).
moje auto stoi na placu importera od 14.11. nie było na pierwszej liście z autami do aktualizacji, ale jakoś się na niej znalazło.
zostaje czekać ...
Witam to i tak wiesz więcej nie miałem info które moduły mają być aktualizowane ale ok mi powiedział że 49 tydzień i że musi mi auto wydać bo w zasadzie jak chcą mi dać auto z 2022 w 2023 roku jaja sobie robią ? co do leasingu ze stałymi procentami przez pewien czas nie był dostępny wiem bo miałem w czasie oczekiwania na leasing 3 razy robione symulacje bo co chwila przekładali mi produkcję auta ....
Pytanie jakie są szanse że tak sprawnie te aktualizacje pójdą po to sporo aut będzie .
Pytanie jakie są szanse że tak sprawnie te aktualizacje pójdą po to sporo aut będzie .
Szczerze to ja już im w nic nie wierzę tylko przekładki itp
Ktoś ma może wieści lub wie że ma zaktualizowane oprogramowanie w aucie ?
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Czy w Kodiaqu jest możliwość aktualizacjii on-line?
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER