Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
kerajnt
Samochód: Kodiaq 2 RS

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: kerajnt »

Cześć Panie Panowie dzisiaj hit dzwoni do mnie handlowiec ( auto maiłem odbierać koniec mc L&K tdi 200km zamówiony październik 2021 ) i mówi do mnie że ma 2 wiadomości dobrą i złą mówię dawaj złą no teraz słuchajcie mówi auto się wyprodukowało i już jest w PL na placu centralnym !! ale teraz czeka bo skoda nie wydaje aut ponieważ w fabia , kamic , kodiaq nie pamiętam więcej muszą mieć wgrane nowe oprogramowanie !!! i ma termin na 49 tydzień 2022 auto z fabryki i musi mieć zmieniony software ?? to mówię jaka jest dobra wiadomość to mi powiedział że dadzą mi polisę za 1zł oc ac bez asistance ( które mogę spokojnie dokupić ) ponoć maja teraz promocję na ubezpieczenie a i do leasingu wróciła oferta stałego oprocentowania tzn masz wybór stałe / zmienne .
Ciekaw jestem waszych opinii może macie też takie informacje .

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Hygge
Samochód: Kodiaq Sportline FL 2.0 TDI 200 KM 4x4

Post autor: Hygge »

Promocja na ubezpieczenie za 1 zł była również w przypadku, jeśli wykupiłeś wcześniej auto z leasingu w VW w 2021 przed zmianami podatkowymi - wtedy dawali polisę za 1zł na nowe auto, jeśli kupiłeś je chyba w ciągu roku lub dwóch lat.

https://www.vwfs.pl/klienci-biznesowi/s ... -1-zl.html

chris24
Samochód: Skoda Kodiaq L&K 2.0 TSI 4x4

Post autor: chris24 »

Stałe oprocentowanie leasingu nie zniknęło, jest cały czas.

Mrskoku
Samochód: Kodiaq 2022 l&k 2.0 tsi

Post autor: Mrskoku »

kerajnt pisze:
22 lis 2022, 20:47
Cześć Panie Panowie dzisiaj hit dzwoni do mnie handlowiec ( auto maiłem odbierać koniec mc L&K tdi 200km zamówiony październik 2021 ) i mówi do mnie że ma 2 wiadomości dobrą i złą mówię dawaj złą no teraz słuchajcie mówi auto się wyprodukowało i już jest w PL na placu centralnym !! ale teraz czeka bo skoda nie wydaje aut ponieważ w fabia , kamic , kodiaq nie pamiętam więcej muszą mieć wgrane nowe oprogramowanie !!! i ma termin na 49 tydzień 2022 auto z fabryki i musi mieć zmieniony software ?? to mówię jaka jest dobra wiadomość to mi powiedział że dadzą mi polisę za 1zł oc ac bez asistance ( które mogę spokojnie dokupić ) ponoć maja teraz promocję na ubezpieczenie a i do leasingu wróciła oferta stałego oprocentowania tzn masz wybór stałe / zmienne .
Ciekaw jestem waszych opinii może macie też takie informacje .
właśnie dzwoniłem do swojego handlowca i dowiedziałem się, że:
akcja jest. wymiana oprogramowania modułu BT i wifi. poprawka ma być dostępna w 48 tygodniu (czyli w obecnym).
moje auto stoi na placu importera od 14.11. nie było na pierwszej liście z autami do aktualizacji, ale jakoś się na niej znalazło.

zostaje czekać ...

kerajnt

Witam to i tak wiesz więcej nie miałem info które moduły mają być aktualizowane ale ok mi powiedział że 49 tydzień i że musi mi auto wydać bo w zasadzie jak chcą mi dać auto z 2022 w 2023 roku jaja sobie robią ? co do leasingu ze stałymi procentami przez pewien czas nie był dostępny wiem bo miałem w czasie oczekiwania na leasing 3 razy robione symulacje bo co chwila przekładali mi produkcję auta ....
Pytanie jakie są szanse że tak sprawnie te aktualizacje pójdą po to sporo aut będzie .

Mrskoku
Samochód: Kodiaq 2022 l&k 2.0 tsi

Post autor: Mrskoku »

kerajnt pisze:
23 lis 2022, 17:18
Pytanie jakie są szanse że tak sprawnie te aktualizacje pójdą po to sporo aut będzie .
pierwsza lista zawierała 52 auta. ale ile teraz jest to ciężko powiedzieć. poprawka w 48 tygodniu - auto masz na 49 - nawet pasuje

kerajnt

Szczerze to ja już im w nic nie wierzę tylko przekładki itp

kerajnt

Mrskoku pisze:
23 lis 2022, 18:30
kerajnt pisze:
23 lis 2022, 17:18
pierwsza lista zawierała 52 auta. ale ile teraz jest to ciężko powiedzieć. poprawka w 48 tygodniu - auto masz na 49 - nawet pasuje
Ktoś ma może wieści lub wie że ma zaktualizowane oprogramowanie w aucie ?

Awatar użytkownika
MałGorzata
Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60

Post autor: MałGorzata »

Czy w Kodiaqu jest możliwość aktualizacjii on-line?
----

Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER

mpirek
Samochód: Kodiaq L&K 2.0TSI (RM2022)

Post autor: mpirek »

Jest

ODPOWIEDZ