Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
domes: co zamówiłeś, masz ten sam tydzień produkcji a zamawiałes 5 miesięcy później
1.5 sportline bardzo solidnie doposażony, grzana szyba, DCC, szyby dźwiękochłonne, 7 siedzeń, bezdotykowo otwierany bagażnik, pakiet rodzinny, dodatkowa osłona podwozia i jeszcze parę dupereli. Sam dealer się zdziwił że udało się tak szybko.
Jaki wyposażone?
U mnie Sportline 2.0 dosyć bogato wypchany - w sumie bez DCC, panoramy.
Ze wszystkimi asystentami, hakiem, grzaniem szyby i innymi pierdołami.
Hak, grzane szyby i kierownica, poduszki boczne, fotele ergo
-
damian6310
- Samochód: Kodiaq 2.0 tdi polift. ...kiedys Superb 3 1,8tsi
zamówiłem identyczną konfigurację i.... czekam na konkrety bo u mnie tylko z miesiąca na miesiąc przedłużają termin... myślałem że może przez te fotele "ergo"
u mnie 0 informacji .. zamówienie ze stycznia (l&k, 2.0 tsi - bez szyberdachu, webasta i pakietu na bezdroża)...
Czytam ten wątek od września 2021 - czyli od złożenia zamówienia. Udało mi się odebrać auto 29 lipca.
I było to całkowite zaskoczenie dla mnie. Wcześniej salon coś mówił o przełomie września i października.
Więc 10 miesięcy musiałem odczekać.
Zamówienie L&K 2.0 tsi plus szyba grzana i hak.
Więc cierpliwości
I było to całkowite zaskoczenie dla mnie. Wcześniej salon coś mówił o przełomie września i października.
Więc cierpliwości
A ja ciągle czekam na swojego 2.0TDI L&K zamawianego na początku września 2021 - choć jest informacja że w okolicach rocznicy ma być w Polsce.kaziczek pisze: ↑18 sie 2022, 13:32Czytam ten wątek od września 2021 - czyli od złożenia zamówienia. Udało mi się odebrać auto 29 lipca.
Więc cierpliwości
Zobaczymy jak będzie.
Witam wszystkich na forum. Również dołączyłem do grona oczekujących.
Zamówienie z 27.06.2022 - Sportline 2.0 TDI 200km DSG 4x4
dodatkowo:
- trzeci rząd siedzeń
- KESSY FULL
- Elektrycznie sterowana pokrywa bagażnika
Ciekaw jestem ja długo trzeba będzie czekać na wersję bez większych "udziwnień". W zamówieniu termin do końca roku.
Zamówienie z 27.06.2022 - Sportline 2.0 TDI 200km DSG 4x4
dodatkowo:
- trzeci rząd siedzeń
- KESSY FULL
- Elektrycznie sterowana pokrywa bagażnika
Ciekaw jestem ja długo trzeba będzie czekać na wersję bez większych "udziwnień". W zamówieniu termin do końca roku.