Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Czarny ale jaka cena i czy nowy czy izywka, bo nie mam odniesienia do prownaia z kodim. ja kiedys mialem taki epizod ze rozwazalem glc ale szybko sprowadzila mnke na ziemi wlasnie cena, za podstawowa wersje z milionem zaslepek to jeszcze bym udzwignal, ale jak.dolozylem wyposazenie to magia cyferek zrobila swoje, woec ciekawi.mnie ile za to glc Cie wyszlo, bo w sumie auto jest fajne.
Dostałem propozycję przejęcia zamówienia za odstępne w Hyundaiu. Tucson w Hybrydzie 230KM za 160k. Cena bardzo spoko za wersję z pakietem Platinum, dodatkowo pakiety leather i panoramiczny dach.
Także zostaje już tylko z ciekawości kiedy wyprodukują moje...
Nie ukrywam że nie tak miało to wyglądać ale biorę co dają.
Sent from my IN2023 using Tapatalk
Także zostaje już tylko z ciekawości kiedy wyprodukują moje...
Nie ukrywam że nie tak miało to wyglądać ale biorę co dają.
Sent from my IN2023 using Tapatalk
- Czarny
- Samochód: Mercedes Benz GLC 200d
245k z wszystkim tym co daje L&K plus AMG pakiet i Busiiness Edition.tomnowy pisze: ↑09 kwie 2022, 14:32Czarny ale jaka cena i czy nowy czy izywka, bo nie mam odniesienia do prownaia z kodim. ja kiedys mialem taki epizod ze rozwazalem glc ale szybko sprowadzila mnke na ziemi wlasnie cena, za podstawowa wersje z milionem zaslepek to jeszcze bym udzwignal, ale jak.dolozylem wyposazenie to magia cyferek zrobila swoje, woec ciekawi.mnie ile za to glc Cie wyszlo, bo w sumie auto jest fajne.
Oczywiście Auto nowe.
Czarny to cena calkiem spoko, co prawda dla mnie za wysoka, ale jak na glc z takim samym wyposazeniem co kodiak to nie tak drogo. wrzuc fote jak deska w srodku wyglada.
- Czarny
- Samochód: Mercedes Benz GLC 200d
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Jest ładnie.
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Muszę jednak przyznać, że wnętrza samochodu podchodzą mi tylko w Saabach, Golfach 1 i 2 oraz w Skodach.
----
ladny tylko ten ekran od multimediow wyglada jakby byl na sile doklejony i wykonczenie piano balck sie srednio sprawdza, poza tym jest elegancki.
Mercedesowi z tymi wyświetlaczami coś odbiło. Nawet w tym GLC, ten centralny wyglada jak przyklejony na kropelkę wyświetlacz z Alieexpress. Jeśli idzie o wygląd, ta najnowsza linia Merca jest absolutnie przepiękna (moim zdaniem), natomiast ze względu na wnętrze, nie zdecydowałbym się na żadnego.
Z wyglądu brałbym GLE, ze względu na wnętrze brałbym X5.
Zresztą cały czas trochę żałuję, że się na X5 nie zdecydowałem, ale jakoś tak rozsądek wziął górę i wyszedł Kodiaq.
Zreszta, z tym co się dzieje aktualnie na rynku, ze swoim L&K zapakowanym pod korek, czuję się jakbym wygrał los na loterii.
Z wyglądu brałbym GLE, ze względu na wnętrze brałbym X5.
Zresztą cały czas trochę żałuję, że się na X5 nie zdecydowałem, ale jakoś tak rozsądek wziął górę i wyszedł Kodiaq.
Zreszta, z tym co się dzieje aktualnie na rynku, ze swoim L&K zapakowanym pod korek, czuję się jakbym wygrał los na loterii.