Nie przejmuj się mam potwierdzenie jednego kodiaq który stał w tym statusie 3tyg, mój stał 2 tyg, ale odebrałem i wszystko jest! (no prócz pokrywy silnika, ale to standard
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Mój termin przesunięty z lutego na październik, zrzucony, nie mam już terminu.
LK 2.0 TSI
zamówienie sierpień 2021
LK 2.0 TSI
zamówienie sierpień 2021
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Makabra!!! 
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
a mi się wydaje, że to celowe działanie. Kodiaq w połowie 2021 kosztował mniej niż teraz więc czekają, aż klient zrezygnuje, a potem samochód zostanie sprzedany albo od ręki po cenie katalogowej i to na kredyt albo w leasingu gdzie prowizja będzie wyższa albo z nowym zamówieniem po aktualnych cenach. Popyt większy niż podaż może powodować nieuczciwe zagrywki. Oczywiście nakłada się na to brak części do produkcji.
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Jak by nie było... Bardzo współczuję wszystkim oczekującym. Pamiętam, gdy w październiku ub. roku Skoda wstrzymała produkcję, pierwotnie do końca roku. Nieoczekiwanie jednak w listopadzie ruszyła...
Może i teraz coś polepszy się.
Może i teraz coś polepszy się.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Znajomy w tym tygodniu 2.0 200KM TDI w LK z hakiem, podgrzewaną kierownicą z łopatkami, pakiet na bezdroża, isofix z przodu.
Powiedziano mu 8-10 tygodni oczekiwania a rozmawiał w centrali importera w Poznaniu (ma takie możliwości).
Potwierdzał też informacje/plotki, że w tym roku Skoda może już nie wypuścić TSI.
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Powiedziano mu 8-10 tygodni oczekiwania a rozmawiał w centrali importera w Poznaniu (ma takie możliwości).
Potwierdzał też informacje/plotki, że w tym roku Skoda może już nie wypuścić TSI.
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Mój Misiaczek zamówiony z końcem listopada wyruszył w drogę z Kwasin do Salonu.