Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Awatar użytkownika
WaC
Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: WaC »

Tak potwierdzam, że trzeba w salonie (otwieranie i zamykanie zdalne przez aplikację). Trochę się uśmiałem, bo co nie znają mnie? Ale takie procedury.

Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

kubag
Samochód: Kodiaq Style 2.0 TDI 4x4

Post autor: kubag »

tomnowy pisze:
08 mar 2022, 20:14
kubag jaki to kolor?
Blue lava - Błękit Lava metalizowany
tomnowy pisze:
08 mar 2022, 20:18
przy odbiorze zakoduj odrazu wszstkie kluczyki, dodaj profil w aucie i sparuj telefon i zainstaluj aplikacje my skoda bo potem sie trzeba nameczyc zeby to wszystko zrobic i sprawdzic czy dziala. Aplikacja My skoda musi jeszcze przejsc weryfikacje zeby bylo mozna zdalnie zamykac i otwierac auto, aplikacja to taki bajer ale jest calkiem przydatna, ma pare fajnych funkcji.
Ok, dzięki za wskazówki.
A jak zrobię a pace na telefonie zdalne otwieranie zamykanie to nie będzie ryzyka, że mi ktoś włam zrobi na telefon i potem odjedzie autem??

Chodzi o apke MySkoda czy SKODA Connect Lite ??

tomnowy
Samochód: Kodiaq 1.5 Style

Post autor: tomnowy »

wiekszosc mozna ale sprzedawca zrobi to w piec minut a Ty sie bedziesz tym bawil znacznie dluzej, dodatkowo jak sie nie polaczysz z android auto (a umnie to szlo jak krew z nosa), to moga odrazu sprawdzic soft i czy nie ma bledow co mi odrazu zrobili, a do odblokowywania i zamykania auta przez aplikacje musi Cie zweryfikowac osoba z salonu i u mnie nie mogl to byc sprzedawca tylko inna osoba ze wzgledow bezpieczenstwa. Takie dobre rady z mojego odbioru, ale nie musisz tego robic, tylko potem zaszczedzisz dobie nerwow i czasu, bo z czym nie zadzwonisz to powiedza zebys podjechal do salonu to wtedy pomoga.

tomnowy

apka my skoda, to jest tylko do otwierania i zamykania, atua, bez kluczyka, walizki lub game boya nie uruchomisz:), ale jak maja game boya lub walizke to sobie z otwarciem bez wlamu na telefon i rozszyfrowaniu hasla do aplikacji tez poradza:)

Xeor^
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI 4x4 L&K

Post autor: Xeor^ »

Xeor^ pisze:
08 mar 2022, 10:43
Wyprodukowany 18 lutego, a wczoraj (7 marca) wyruszył do importera, powinien być 9 marca na miejscu, więc pewnie następny tydzień odbiór. Mam wrażenie, że ostatnim rzutem dostałem ten samochód, a teraz będzie już tylko drożej i dłużej.
Auto zamiast 9 marca to już wczoraj (8 marca) zameldowało się u importera. 8-)

Awatar użytkownika
WaC
Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7

Post autor: WaC »

Jak czekało się pół roku (w moim przypadku) to te ostatnie dni, godziny wleką się najbardziej.
Ale jest!!!
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.

tomnowy

dokładnie tak jak Wac napisal:)

Sontiusz
Samochód: Skoda

Post autor: Sontiusz »

Mój Kodiaq czeka sobie spokojnie na odbiór od dealera.
Dziś załatwiłem sprawy finansowe, w piątek przyjedzie kurier z dokumentami potrzebnymi do rejestracji auta. W poniedziałek wydział komunikacji i rejestracji pojazdu. No i we wtorek mam nadzieję że odbiór.

Obrazek

tomnowy

sontiusz gratulacje, jaki model i wyposazenie i kiedy zamawiany?

Sontiusz
Samochód: Skoda

Post autor: Sontiusz »

Wersja Style z silnikiem 1.5 benzyna manualna.
Zamawiany w czerwcu ubiegłego roku.
Wyposażenie można powiedzieć że podstawowe dodatkowo pakiet comfort oraz isofix z przodu.
Z zamówienia nie zgadzają się felgi, w konfiguracji miałem 19 Carter ale nie są już produkowane i dostałem według mnie jeszcze ładniejsze 19 szprychowe niestety nie znam nazwy.

ODPOWIEDZ