Cześć, byłem w podobnej sytuacji. Zamówiłem auto we wrześniu, 1.5 DSG Style + Comfort + Safety z podgrzewanymi szybami i automatycznym fotelem kierowcy. W listopadzie dostałem informacje, ze będzie produkcja w grudniu, ale bez pakietu safety. Zgodziłem się na to, cena została skorygowana w dół mniej więcej o koszt pakietu. W grudniu produkcja ruszyła, ale została zamrożona bez zadnych wieści.kubag pisze: ↑13 lut 2022, 21:08Cześć! Od końca grudnia mam kodiaqa "w produkcji". Zamawiany na koniec lipca 2021. Dealer nie wie dlaczego nic się nie dzieje, bo inne auta schodzą. Mam natomiast zapewnienie, że cena i konfiguracja się nie zmieni....
Czy jest ktoś w podobnej sytuacji - tzn. auto już dość długo "w produkcji" i zero wieści ??
Moja konfiguracja: Style 2.0 TDI 4x4 (150KM)
- Funkcja rozpoznawania znaków drogowych (PWD)
- LANE ASSIST i SIDE ASSIST z REAR TRAFFIC ALERT (PWC)
- Pakiet na bezdroża (PF0)
- Przygotowanie pod hak holowniczy (1M5)
- Uchwyt ISOFIX na fotelu pasażera z przodu (3G2)
- Dodatkowe gniazdo USB typu C w obudowie lusterka wstecznego
- Podgrzewane fotele przednie i zewnętrzne miejsca kanapy w drugim rzędzie siedzeń
- Pakiet comfort
I chyba tyle z "dodatkowego wyposażenia". Bez Cantona i kamer 360'. Kolor blue lava.
Dzwoniłem i pisałem w wiele miejsc, ale bezskutecznie. Nikt nic nie wiedział. Jakimś trafem 26 stycznia dostałem informacje ze auto zostało wyprodukowane, po wypełnieniu formalności odebrałem je w ubiegły piątek, wiec około 2 tygodnie po wyprodukowaniu. Rocznik 2022, cena taka jak na zamówieniu po korekcie w dół o pakiet Safety.