Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Myślę,że całe to zawirowanie z przesuwaniem terminów spowodowane jest realizacją zamówień na wycofane kolory,a do tego zmiana roku modelowego.Zamówiłem 09.03.2017 z informacją na wrzesień, a będzie 19 tydzień -kolor zieleń jungle metalizowany.
Kodiaq Style 2.0 TSI DSG + dodatki za ponad 40 tyś m.in. wszystkie systemy (parkowanie, line assist i inne bajery), alkantara, webasto, pakiet fresh, canton, hak, pełna elektryka obu foteli, kolor biały metalik. Zamówiony 3.03 zamroził się na 19 tydzień produkcji. Wczoraj dzwoniłem do sprzedawcy i nic się nie zmieniło. Taka informacja dla innych. Czyli ani 2.0 TSI, ani elektryka foteli oraz inne dodatki go nie spowalniają.
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
To w takim razie nie wiem co jest grane. Skoda sobie wybiera klientów ktorym dostarczy wczesniej lub pozniej? Gdzie jest miejsce które uczciwie powie jaki termin jest naprawde?
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Mój cały czas jest ustawiony na 30 tydzień..dzisiaj potwierdzałem..
-
kamilR
- Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17
Dziś dowiadywałem się o swojego- ponoć termin produkcji początek sierpnia u dealera ma być pod koniec sierpnia:) czyli tak jak było od początku mojego zamówienia, które złożyłem. 27.03.
zamówienie 26.01 - jutro odbieram 
Witam!
Zamówienie 24.03 - termin produkcji 35 tydzień. Dzisiaj potwierdzone
Zamówienie 24.03 - termin produkcji 35 tydzień. Dzisiaj potwierdzone
Jak to jest z tymi zamówieniami , auto zamówiłem w grudniu 2016 a dziś dostałem wiadomość że odbiór w wrześniu ... Czy jest to uwarunkowane wyposażeniem czy " dojściem " dealera ? Czy ktoś z Was zamawiał sportowe kubełkowe fotele ?
U mnie miał być 25-26 tydzień, wczoraj dostałem info że 33. Jeśli się nic nie zmieni to zrezygnuję.
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Nie rezygnuj, sprzedaj komuś termin 
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum!