Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
-
Popol24
- Samochód: Kodiaq Sportline, Fabia3 DSG,Hyundai Tucson N-line
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Ja wrzuciłem prawie wszystko, bez może 10-ciu pozycji których bym nie wykorzystał. W sumie konfiguracja za 223 450 zł i termin odbioru mam planowy. Zamówienie koniec roku, produkcja marzec/kwiecień i za miesiąc odbiór. W salonie potwierdzają że idzie z planem.
DSG 4 Life
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
No to ładnie skonfugurowałeś. Czekamy na foty.
Skonfigurowany L&K 2.0TSI 4x4 w DSG bez może może dwóch czy trzech pozycji wychodzi 199.000. Bez ogrzewania postojowego za 4.700 czy line assistant`a. Twoja konfig. niewiarygodnie drogo wyszła.
Podzielisz się rabatem jaki dostałeś procentowo ze wsparciem SAP?
Tak total łącznie, jest na to topic założony, ale skoro widzę okazję tutaj, to uprzejmie zaryzykuję i zapytam.
Ludzie piszą, że do 8,9% w maxie.
Jestem Ciekaw ile Tobie się udało wywalczyć.
dzięki bardzo za odpowiedź.
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Bo może to RS?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
Popol24
- Samochód: Kodiaq Sportline, Fabia3 DSG,Hyundai Tucson N-line
To Sportline, rabat ok 7 % bez targowania się. Decyzja o zakupie wieczorem, a umowa rano, więc nie było czasu ze względu na koniec roku i zmiany podatkowe w leasingach. Miałem kupić Q7 ale czasowo bym się ze wszystkim nie wyrobił, więc wybór padł na Kodiaq`a na wypasie. RS jeszcze nie było w ofercie. Salon w którym kupiłem dobrze znam i nie pierwszy samochód mam od nich, więc stąd konfiguracja i zakup w dosłownie kilka godzin.
DSG 4 Life
2.0 TSI L&K - zamówiony na początku lutego, wtedy termin odbioru na koniec czerwca. Wczoraj wskoczył do produkcji na 13 tydzień, plus minus 3 tygodnie na transport i logistykę, może będzie w połowie kwietnia.
Cos przyspieszyło widać.
Cos przyspieszyło widać.
Oj, to jak ja potrzebuje na listopad/grudzień a może nawet styczeń to chyba poczekam z zamawianiem.
Wynegocjowałem rabat 7%, belki i gumowe dywaniki.
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Wynegocjowałem rabat 7%, belki i gumowe dywaniki.
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Sportline 2.0 TDI 190 dziś telefon z salonu termin produkcji przyspieszył o 2 tygodnie. Zamawiany początek lutego produkcja 18 tydzień
Otworzyłem zamówienie 17 stycznia 2019 i w czwartek 7 marca będzie na placu w Wieliczce.
1,5 miesiąca
Polecam salon grupy Luzar
Brawo
1,5 miesiąca
Polecam salon grupy Luzar
Brawo