Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Malenstwo8
Samochód: Kodiaq II RS :)

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: Malenstwo8 »

Racja. Bardziej ma znaczenie jakie to wyposażenie.

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Popol24
Samochód: Kodiaq Sportline, Fabia3 DSG,Hyundai Tucson N-line

Post autor: Popol24 »

Ja wrzuciłem prawie wszystko, bez może 10-ciu pozycji których bym nie wykorzystał. W sumie konfiguracja za 223 450 zł i termin odbioru mam planowy. Zamówienie koniec roku, produkcja marzec/kwiecień i za miesiąc odbiór. W salonie potwierdzają że idzie z planem.
DSG 4 Life

Malenstwo8
Samochód: Kodiaq II RS :)

Post autor: Malenstwo8 »

Popol24 pisze:
03 mar 2019, 10:33
Ja wrzuciłem prawie wszystko, bez może 10-ciu pozycji których bym nie wykorzystał. W sumie konfiguracja za 223 450 zł i termin odbioru mam planowy. Zamówienie koniec roku, produkcja marzec/kwiecień i za miesiąc odbiór. W salonie potwierdzają że idzie z planem.
No to ładnie skonfugurowałeś. Czekamy na foty.

Hamond9
Samochód: Skoda Octavia 1.8TSI

Post autor: Hamond9 »

Popol24 pisze:
Skonfigurowany L&K 2.0TSI 4x4 w DSG bez może może dwóch czy trzech pozycji wychodzi 199.000. Bez ogrzewania postojowego za 4.700 czy line assistant`a. Twoja konfig. niewiarygodnie drogo wyszła.

Podzielisz się rabatem jaki dostałeś procentowo ze wsparciem SAP?
Tak total łącznie, jest na to topic założony, ale skoro widzę okazję tutaj, to uprzejmie zaryzykuję i zapytam.

Ludzie piszą, że do 8,9% w maxie.

Jestem Ciekaw ile Tobie się udało wywalczyć.

dzięki bardzo za odpowiedź.

root
Administrator
Samochód: Volvo V90

Post autor: root »

Hamond9 pisze:
03 mar 2019, 21:02
Popol24 pisze:
Skonfigurowany L&K 2.0TSI 4x4 w DSG bez może może dwóch czy trzech pozycji wychodzi 199.000. Bez ogrzewania postojowego za 4.700 czy line assistant`a. Twoja konfig. niewiarygodnie drogo wyszła.
Bo może to RS?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! :)

Popol24
Samochód: Kodiaq Sportline, Fabia3 DSG,Hyundai Tucson N-line

Post autor: Popol24 »

To Sportline, rabat ok 7 % bez targowania się. Decyzja o zakupie wieczorem, a umowa rano, więc nie było czasu ze względu na koniec roku i zmiany podatkowe w leasingach. Miałem kupić Q7 ale czasowo bym się ze wszystkim nie wyrobił, więc wybór padł na Kodiaq`a na wypasie. RS jeszcze nie było w ofercie. Salon w którym kupiłem dobrze znam i nie pierwszy samochód mam od nich, więc stąd konfiguracja i zakup w dosłownie kilka godzin.
DSG 4 Life

glosny
Samochód: 2.0 TSI L&K

Post autor: glosny »

2.0 TSI L&K - zamówiony na początku lutego, wtedy termin odbioru na koniec czerwca. Wczoraj wskoczył do produkcji na 13 tydzień, plus minus 3 tygodnie na transport i logistykę, może będzie w połowie kwietnia.

Cos przyspieszyło widać.

Awatar użytkownika
borek
Samochód: Skoda Kodiaq L&K TSI 229 (chip)

Post autor: borek »

Oj, to jak ja potrzebuje na listopad/grudzień a może nawet styczeń to chyba poczekam z zamawianiem.

Wynegocjowałem rabat 7%, belki i gumowe dywaniki.

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Tomek Pe
Samochód: Skoda Kodiaq Sportline 2.0 TDI 190 KM

Post autor: Tomek Pe »

Sportline 2.0 TDI 190 dziś telefon z salonu termin produkcji przyspieszył o 2 tygodnie. Zamawiany początek lutego produkcja 18 tydzień

Remi
Samochód: Kodiaq

Post autor: Remi »

Otworzyłem zamówienie 17 stycznia 2019 i w czwartek 7 marca będzie na placu w Wieliczce.
1,5 miesiąca
Polecam salon grupy Luzar👍
Brawo

ODPOWIEDZ