Jako, że dzisiaj były dni otwarte skody, wybrałem się do innego salonu i cóż się dowiedziałem.
Nie ma szans żeby dostać auto w 3 miesiące ani nawet w 5 miesięcy. Tamten salon wprowadza klientów w błąd, wychodzi na to, że celowo.
Sprzedawca pokazał mi nawet pismo, którego nie powinien, że nie mają już mocy przerobowych w fabryce na ten rok, i dostarczanie aut wznowione będzie po nowym roku.
Szczęście w nieszczęściu mieli auto na miejscu, które przyszło do nich w piątek dla klienta lecz tamten się rozmyślił ze względu na długi okres oczekiwania , jakby czekało na mnie......., a tam zamówienie anulowałem
Co prawda nie ma silnika 190km a 150km ale to jakoś przeżyję
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
krzysztofknesz
- Samochód: Vw
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Silnik 150 km jest jak najbardziej ok. Będziesz zadowolony.
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
To jest piękne że życie jest pełne rozwiązań i natrafiłeś na auto, które chciałeś mieć. Gratuluje.krzysztofknesz pisze:Jako, że dzisiaj były dni otwarte skody, wybrałem się do innego salonu i cóż się dowiedziałem.
Nie ma szans żeby dostać auto w 3 miesiące ani nawet w 5 miesięcy. Tamten salon wprowadza klientów w błąd, wychodzi na to, że celowo.
Sprzedawca pokazał mi nawet pismo, którego nie powinien, że nie mają już mocy przerobowych w fabryce na ten rok, i dostarczanie aut wznowione będzie po nowym roku.
Szczęście w nieszczęściu mieli auto na miejscu, które przyszło do nich w piątek dla klienta lecz tamten się rozmyślił ze względu na długi okres oczekiwania , jakby czekało na mnie......., a tam zamówienie anulowałem
-
krzysztofknesz
No jakby na nas czekalo.....
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Szerokości i gratulacje.
Słuchaj a Myślałeś o tym aby podkręcić ten silnik (150 km). Moze skoda coś oferuje? Ja tez zamówiłem 150lm i myślę aby dodać mu mocy. Ma ktoś jakiś pomysł ile to może kosztować i gdzie to zrobić?krzysztofknesz pisze: ↑28 paź 2018, 16:29Jako, że dzisiaj były dni otwarte skody, wybrałem się do innego salonu i cóż się dowiedziałem.
-
krzysztofknesz
Sam sprzedawca mi to zaproponował jeśli nie zależy mi na gwarancji, lub poczekać 2 lata. U nas jest sprawny elektronik, który to robi, po znajomości 500zl bierze.
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
-
Michał_Wawa
- Samochód: Kodiaq
Mój post był ironiczny. Uważam, że Skoda ma klientów w nosie. I chyba nie jestem jedyny. Niezależnie od jakości produktu nie można tak handlować. Trollem żadnym nie jestem. A ponieważ czas oczekiwania na Skodę jest równy z czasem oczekiwania na potomka to sobie spokojnie poczekam na ceny Seata. Jak będą fajne to na pewno go kupię i tyle. Gdybym miał Kodiaqa za te powiedzmy 3 mies to bym go brał. Proste.Malenstwo8 pisze: ↑28 paź 2018, 13:28Jestem tu długo i poziom forum jest bardzo ok. Zawsze zdarzy się przypadek, który będzie próbował zrobić zamieszanie, no ale to już zadanie dla admina. Nie to żebym się czepiał, ale Kolega Michał_Wawa nie ma nic do powiedzenia pozatym, że jak Seat będzie w porównywalnej cenie, to Kodiaq pa pa. To już chyba trzeci Jego post z tym samym, może czas usunąć trolla.
Pozdrawiam,
Michał
Michał
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
W Waszym przypadku zobaczcie HP Factory.wmbodzio3 pisze: ↑28 paź 2018, 17:52Słuchaj a Myślałeś o tym aby podkręcić ten silnik (150 km). Moze skoda coś oferuje? Ja tez zamówiłem 150lm i myślę aby dodać mu mocy. Ma ktoś jakiś pomysł ile to może kosztować i gdzie to zrobić?krzysztofknesz pisze: ↑28 paź 2018, 16:29
A czy silnik 2.0 (150 km) różni się jeszcze czymś prócz mocy od 190 km. Czy te 40 km jest tylko dodane w komputerze (inny soft) czy jeszcze inaczej?krzysztofknesz pisze: ↑28 paź 2018, 17:54Sam sprzedawca mi to zaproponował jeśli nie zależy mi na gwarancji, lub poczekać 2 lata. U nas jest sprawny elektronik, który to robi, po znajomości 500zl bierze.