Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Jestem już po rozmowie z dealerem i niestety Ambiente nie da się zamontować poza fabryką
Wyszło tak dlatego, ze w początkowym okresie kiedy zamawiałem auto pewne opcje w konfuguratorze się wykluczały i trzeba było je ręcznie wklepywać. Jest to pewne usprawiedliwienie nie zmienia to jednak faktu, że nie zostało to dopilnowane. Teraz myślimy nad rekompensatą...
Fajnie, że wszystko opisałes ze szczegółami jutro odbieram niedźwiadka, zwrócę uwagę na wszysto oczyma pisalesSkorek pisze: ↑29 mar 2017, 19:33Jestem już po rozmowie z dealerem i niestety Ambiente nie da się zamontować poza fabrykąWyszło tak dlatego, ze w początkowym okresie kiedy zamawiałem auto pewne opcje w konfuguratorze się wykluczały i trzeba było je ręcznie wklepywać. Jest to pewne usprawiedliwienie nie zmienia to jednak faktu, że nie zostało to dopilnowane. Teraz myślimy nad rekompensatą...
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Zimny w Łodzi.M3city pisze: ↑29 mar 2017, 20:11Mam podobnie, zamówiony na początku lutego i także bez szans na poznanie choćby przybliżonego terminu, przynajmniej zdaniem mojego handlowca ;(
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
ja swoje auto zamawiałem 17.02 z wstępnym terminem na 29 tydzień, potem zmieniałem wersje wyposażenia (z ambition na style), potem silnik (z 1.4 tsi 150km na 2.0 tsi) i w sumie dużo żonglowałem dodatkami. od dawna mam już termin produkcji (w systemie) na 18 tydzień - a dziś domówiłem: kierownicę z łopatkami zmiany biegów, podgrzewane fotele na tylnej kanapie i nagłośnienie canton i na szczęście termin nie uległ zmianie - czekam (nie) cierpliwie
Masz w nim pakiet komfortowego snu?
Niektórym rzeczywiście produkcja auta mocno przyspieszyła.
Niektórym rzeczywiście produkcja auta mocno przyspieszyła.
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
nie mam komfortowego snu, zastanawiałem się nad nim jak w konfiguratorze był za "0" , ale w rzeczywistości nie można było go zamówić. mam sunset w pakiecie fresh, więc rozchodzi się o rolety, zagłówki i kocyk - tego nie będę miał
Witam.U mnie jak był za''0'' udało go się zamówić bez żadnego problemu.
w konfiguratorze był błąd, natomiast dealer w systemie mógł zaznaczac ten pakiet.