Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
envies
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI Style/Business Grey/Crater
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Mój buisness grey na SIRIUSach ma przyjechać, ale w tym tyg miał sie produkować, więc na pewno nie ten transport.
-
envies
Moj szary biznes na Siriusach jest już w Poznaniu 
-
envies
Mi Pani z salonu sprzedaje info, ogółem bardzo polecam Lelek Gliwice
ale dokładniej opisze po odbiorze 
-
karbab
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI 4x4 7DSG
Ta sama pani nas pewnie obsługuje. 
A ja jestem mega zły. Mój kodiaq jest już po miesięcznym opóźnienie w Poznaniu ale nie mogę to odebrać bo jest awaria cepik i nie można zarejestrować pojazdu:/ lipa że szkoda gadać.... A co najlepsze nikt nie potrafi udzielić informacji kiedy będzie to naprawione.
A wczoraj w moim tv pani ministra od cyfryzacji mówiła, że wszystko działa... 
Ale też wypowiadał się człowiek od rejestracji w firmie leasingowej, że przez cały dzień zamiast 30 aut, zarejestrował 5 szt. Także trzeba uzbroić się w cierpliwość
Ale też wypowiadał się człowiek od rejestracji w firmie leasingowej, że przez cały dzień zamiast 30 aut, zarejestrował 5 szt. Także trzeba uzbroić się w cierpliwość
-
kamilR
- Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17
Pani ministra powiedziala ze system był w 100% gotowy do przetestowania w boju(czy jakos tak
) a ze sa z nim pewne problemy techniczne i nie dziala jak powinien to ona najmocniej przeprasza:).
Zamówienie końcówka listopada 2017, szacowana produkcja i odbiór maj 2018.
2.0 tsi style 4x4, z około 10 "udziwnieniami" (hak, ogrzewana szyba, elektryczna klpapa, bezdroża, łopatki, komfortowy sen, bez kamer ale z asystentem parkowania, i jeszcse kilka "drobiazgów").
2.0 tsi style 4x4, z około 10 "udziwnieniami" (hak, ogrzewana szyba, elektryczna klpapa, bezdroża, łopatki, komfortowy sen, bez kamer ale z asystentem parkowania, i jeszcse kilka "drobiazgów").