Zapewne bierze się to ilości wyposażenia/dodatków.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Mam pytanie do tych którzy już odbierali miski, czy np. Z przesunięciem terminu odbioru samochodu np o 3-4 tygodnie mogliście liczyć na jakieś gratisowe wyposażenie czy coś innego ?
Mnie tam mają coś dołożyć. Zapytałem o poprzeczki na relingi i miśka dla syna.
- fonus
- Samochód: Kodiaq 1.4 TSI ACT 150 KM 2WD DSG Brąz Magnetic
Wartość gratisów zależy od wielu czynników, z których najistotniejszy dla dealera jest taki ile z marży mu zostanie w kieszeni. Jeśli tyle że wystarczy dla wszystkich to coś da więcej z akcesoriów. Jeśli mało zostaje bo rabat na auto dał duży to masz się cieszyć gdy da Ci dywaniki.
Jeśli zamierzasz cały czas jeździć z poprzeczkami, to sugeruję abyś pooglądał (a najważniejsze posłuchał) np na yotubie filmy jak kształt poprzeczek wpływa na hałas w aucie
Okazjonalnie ok, ale na co dzień to lepiej jakieś w kształcie skrzydeł sobie kupić a ze skody odebrać inne prezenty
Może teraz się zmieniło, z początku roku zamówienia ani nie dostawały specjalnych rabatów, ani specjalnych gratisów niestety. Zdarzało się, że niektórzy wywalczyli opony zimowe. Ja niestety za opóźnienie ponad 4-miesięczne nie dostałem dosłownie nic, a miałem się cieszyć fajnym autem.
Może teraz jest trochę innaczej, jak kolejki się pozmniejszały i sporo ludzi odeszło, jednakże na kokosy bym nie liczył.
Może teraz jest trochę innaczej, jak kolejki się pozmniejszały i sporo ludzi odeszło, jednakże na kokosy bym nie liczył.
U mnie dopiero miesiąc opóźnienia, to nie wiem czy dużo czy mało:)
-
Skakun
- Samochód: Octavia III /Mondeo kombi mk4
a czemu w konfiguratorze dla Style nie da się wybrać ogrzewanej przedniej szyby? :/ jakiś błąd czy coś pomieszali w pakietach?
JEDZIE LORA Z KODIAQAMI ZOBACZ MOŻE TO TWÓJ
Dziś widziana między Kudową a Kłodzko Lora pełna kodiaqw leci na POZNAŃ
Na tyle nowy kolor "szary chyba AMBITION z napędem tylko na dwie "pacie" kolor z RS mat u gory czary metalic
w srodku widziałem białego brązowego czarny
na przodzie były z 2 SUPERBY
Może to Wasze???
Zdjęcia kiepskie uciekałem na Nyse nie miałem jak z boku zrobić foty.
pozdro

Na tyle nowy kolor "szary chyba AMBITION z napędem tylko na dwie "pacie" kolor z RS mat u gory czary metalic
w srodku widziałem białego brązowego czarny
na przodzie były z 2 SUPERBY
Może to Wasze???
Zdjęcia kiepskie uciekałem na Nyse nie miałem jak z boku zrobić foty.
pozdro

Przecież to na dole to Karoq a nie Kodiaq 
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało