Procesor dzwięku P SIX DSP MK2 , w przednich drzwiach głośniki 165 mm C 6B i tweetery C 1T , w tylnich Focal PC 165
subwoofer Q 10W napędzany przez wzmacniacz P TWO . Drzwi wygłuszone matami i pianką. Polecam taką konfigurację

?? Naprawdę będziesz chciał słuchać audio nagranego telefonem/czymkolwiek na swoich głośnikach? o_O Jaki to ma sens?Malenstwo8 pisze:Nagraj jak się uda jakis filmik, tylko dobrym sprzętem jeśli dysponujesz. Czekam z niecierpliwością. Może dla porównania jakiś hip hop, rock, dance, bo nie wiem pod jakie preferencje muzyczne skonfigurowałeś sprzęt.
Czysta ciekawość jak to gra. Dobre nagranie choć po części coś pokażelycone pisze: ↑23 paź 2019, 12:25?? Naprawdę będziesz chciał słuchać audio nagranego telefonem/czymkolwiek na swoich głośnikach? o_O Jaki to ma sens?Malenstwo8 pisze:Nagraj jak się uda jakis filmik, tylko dobrym sprzętem jeśli dysponujesz. Czekam z niecierpliwością. Może dla porównania jakiś hip hop, rock, dance, bo nie wiem pod jakie preferencje muzyczne skonfigurowałeś sprzęt.
To pewnie niewiele by pokazało , ale jeśli bedziesz w Krakowie zapraszam na odsłuchMalenstwo8 pisze: ↑23 paź 2019, 11:05Nagraj jak się uda jakis filmik, tylko dobrym sprzętem jeśli dysponujesz. Czekam z niecierpliwością. Może dla porównania jakiś hip hop, rock, dance, bo nie wiem pod jakie preferencje muzyczne skonfigurowałeś sprzęt.
Dziękikudlatam pisze: ↑23 paź 2019, 19:47To pewnie niewiele by pokazało , ale jeśli bedziesz w Krakowie zapraszam na odsłuchMalenstwo8 pisze: ↑23 paź 2019, 11:05Nagraj jak się uda jakis filmik, tylko dobrym sprzętem jeśli dysponujesz. Czekam z niecierpliwością. Może dla porównania jakiś hip hop, rock, dance, bo nie wiem pod jakie preferencje muzyczne skonfigurowałeś sprzęt.![]()