Status auta i dane
Re: Status auta i dane
Mi się wydaje ze ta aplikacja to trochę taki pic na wodę , już dwa razy mi jakieś błędy wyskakiwały ( raz za niski poziom płynu chłodniczego , drugi bardziej poważny mianowicie silnik po odpaleniu pracował na dwa cylindry . ) a w aplikacji cisza , wszystko zero błędów .
działa trąbienie i miganie światłami, pozycja zaparkowania na mapie, dane spalania i trasy. Te komunikaty to faktycznie jakaś lipa, awarii co prawda żadnych nie miałem ale niski poziom płynu do spryskiwaczy krzyczy mi od wczoraj a w aplikacji nic, to samo z ostrzeżeniami o opuszczeniu obszaru, skonfigurowałem te obszary na konkretne dni i raz dostałem maila, że auto opuściło obszar choć wcale tak nie było, a potem opuszczałem obszar umyślnie w tych godzinach i żaden mail nie przyszedł.
Marcin pisze: ↑18 sie 2017, 19:46A sprawdzałeś z Fake GPS?lighting pisze: ↑18 sie 2017, 16:10Nie potrzebujesz włączać GPS'a. Samochód jest namierzany triangulacją GPS, pozycja telefonu nie ma nic do rzeczy...lukasztchurz pisze: ↑18 sie 2017, 14:09Po włączeniu lokalizacji w TEL można nawet światłami mrugać i klaksonem walićOgólnie te funkcjonalności są ograniczone do bodaj 500 metrów. Więc pozycja telefonu, powinna mieć znaczenie.

- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Uważaj bateria się wyczerpuje 
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
No właśnie, odkąd patrzę na tę ikonę zastanawiam się co to ? Akumulator ?
DO developer